Een Onverwacht Genoegen

Verhaal Info
Een onverwachts triootje.
2.9k woorden
4.32
37.7k
1
Verhaal heeft geen tags

Deel 1 van de 7 delige serie

Bijgewerkt 04/23/2021
Gemaakt 02/09/2005
Deel dit Verhaal

Lettertypegrootte

Standaard Lettergrootte

Lettertypeafstand

Standaard Lettertypeafstand

Lettertype Gezicht

Standaard Lettertype

Thema Lezen

Standaardthema (Wit)
Je moet Inloggen of Aanmelden om uw aanpassingen in uw Literotica-profiel op te slaan.
PUBLIEKE BÈTA

Opmerking: u kunt de lettergrootte en het lettertype wijzigen en de donkere modus inschakelen door op het pictogramtabblad "A" in de Story Info Box te klikken.

Je kunt tijdelijk terugschakelen naar een Classic Literotica® ervaring tijdens onze lopende openbare bètatests. Overweeg om feedback te geven over problemen die u ervaart of om verbeteringen voor te stellen.

Klik hier

Beste lezer,

Dit verhaal was eigenlijk bedoeld voor 'private use only', maar aangezien ik een Nederlandse versie van Literotica wel een goed id vind, plaats ik dit verhaal. Hopelijk worden jullie er warm van.

Groeten,

Amsterdick

Eigenlijk had het er een keer van moeten komen, alleen had ik nooit gedacht dat het nu zou gebeuren. Ik liep met mijn vriendin door de stad, we wilden ergens wat gaan drinken. De keuze viel op een leuke kroeg. Het was nog rustig die avond. Terwijl Desiree, mijn babe, aan een tafeltje ging zitten, bestelde ik wat aan de bar.

Naast me zat een jongen van mijn leeftijd en hij herkende me meteen. Het was Peter - een oude schoolgenoot van me. Voordat ik het wist zaten we aan de bar te praten en kwam Desiree ons halen. Ze voelde zich wat alleen gelaten. Een paar glazen en een geanimeerd gesprek later vroeg Peter of we bij hem nog even wat kwamen drinken. Ik vond het prima en Desiree ook. Ze had net wat bessenjenever over haar broek en T-shirt gemorst, dus dan kon ze deze meteen even redden.

Peter woonde inderdaad vlakbij in een leuk appartement: een woonkamer, twee slaapkamers en een grote badkamer. Peter wees Desiree naar de badkamer zodat ze haar T-shirt kon uitwassen. Ze deed ook meteen maar haar broek uit om deze niet nat te laten worden. We waren allemaal een beetje aangeschoten en Peter en ik begonnen te praten over vroeger. Peter en ik hadden samen gemasturbeerd en geëxperimenteerd en begonnen daarover. Desiree kon alles horen vanuit de badkamer en kennelijk wond het haar wel op. Ik kende haar en vermoedde dat haar kutje al lekker nat zou zijn.

Ze had haar kleren te drogen gehangen en kreeg van Peter een kamerjas om zich wat te warmen. Desiree wilde alles weten over hoe we vroeger getrokken hadden en was nieuwsgierig of we nog meer hadden gedaan. "Tja, dat moet maar geheim blijven", zeiden we.

Peter was veel veranderd. Nog steeds roodhaar met sproeten, maar wel wat steviger geworden dan vroeger. Zijn lul was altijd best klein, maar dat zou nou wel meevallen vermoedde ik. Eigenlijk was ik best wel benieuwd hoe zijn lul eruit zou zien. We waren allemaal een beetje opgewonden geworden van het praten. De wijn vloeide dan ook behoorlijk. Ik denk dat Peter ook wel op Desiree zat te geilen.

Hij had even geen vriendin, maar wel een leuke kamergenoot. Ze was nog in de stad. Hij wist nooit wanneer ze terugkwam. Hij stelde voor dat we bleven slapen in zijn kamer. Hij had nog wel een extra matras. Dat leek ons prima. Omdat de drank bijna op was, stelde ik voor nog wat te halen in een nachtwinkel om de hoek. Dat was oké.

Desiree wilde intussen wel even douchen om al de kroeggeur uit d'r haar te wassen. Peter haalde een handdoek voor haar. Terwijl hij in zijn slaapkamer was, fluisterde Desiree dat ze het wel had willen zien wat Peter en ik allemaal vroeger deden. "Misschien krijg je nog wel de kans, want ik ben behoorlijk geil," zei ik haar. "Ik ook" kreunde ze. We hadden al een tijdje gefantaseerd over een trio met een jongen of meisje. Tot nu toe was het bij fantaseren gebleven omdat we geen goede kandidaat konden vinden. Wellicht dat we die vanavond hadden gevonden.

In de gang fluisterde Peter in mijn oor dat hij Desiree een lekker wijf vond. "Als je zin hebt om haar te proeven, dan ga je je gang maar gozer," zei ik hem. "Ik zal haar wel even insoppen," zei hij terwijl hij kort in mijn kruis kneep.

Desiree ging onder de douche. Ze vroeg aan Peter of hij haar rug even wilde inzepen. "Dat wil ik wel doen, maar dan moet ik wel wat uittrekken, anders worden mijn kleren nat," glimlachte hij. Prima, dacht Desiree. Peter deed zijn kleren uit terwijl de warme stralen over het mooie lichaam van Desiree gleden. Peter was nu naakt en verlekkerd keek hij naar Desiree. Hij keek naar haar kleine postuur met z'n mooie rondingen en haar heerlijke volle kont. Ze zag dat zijn pik begon te groeien.

"Lekkere lul heb je," hijgde ze. "Dank je. Jij mag er ook zijn."

Hij begon haar rug in te zepen, maar ging wel erg dichtbij haar staan. Zijn pik duwde tussen haar heerlijke billen. Desiree vond dat wel fijn. Toen ze helemaal vol met zeep zat, duwde Peter zijn pik nog harder tegen haar aan. "Hmmm, lekker Peter... Ga door....!"

Nu pakte hij zijn pik en begon deze door haar bilnaad te halen. Desiree vond het heerlijk. "Ik heb zin om je volledig suf te neuken" zei Peter hees.

Toen Desiree dat hoorde, zakte ze bijna door haar knieën van geilheid. Desiree knikte alleen even en voelde hoe Peter wat druk op haar schouders legde zodat ze wat voorover zakte. Hij duwde toen zijn pik tegen haar kut die al goed nat was. Met één duw ramde hij zijn pik in haar kut.

Desiree schreeuwde het uit van genot. Ze voelde hoe ze in een duw opgevuld werd met die dikke lul van Peter. Wat haar nog meer opwond, was het feit dat ik hen elk moment kon 'betrappen.' Peter begon zijn pik in en uit mijn vriendin te bewegen terwijl ze voorover stond.

Het water kletterde nu op allebei hun lichamen. Desiree genoot echt van de stoten. Ze voelde de handen van Peter van haar middel over haar billen wrijven, een heerlijk gevoel. "Je hebt een lekker kutje Desiree. Ik zal je neuken en je vriendje zal kijken. Hij zal zien hoe ik je volspuit met mijn sperma." "Hmmmmmmmm, ja lekker. Ik wil jullie ook bezig zien," hijgde ze. Ze had moeite met praten door Peters harde stoten.

Op dat moment deed ik de voordeur open. Ik hoorde de douche nog stromen en zette de drank op het aanrecht. Ik hoorde ook zachtjes stemmen uit de badkamer komen. Voorzichtig liep ik naar de deur en wat ik al vermoed (en gehoopt had) zag ik door de kier: Desiree voorovergebogen terwijl ze genomen werd door Peter. Ik bleek even kijken terwijl ik mijn pik voelde groeien.

Ik besloot om me meteen uit te kleden. Desiree deed echter nu de douche uit. "Even pauze hoor, neukhengst," zei ze tegen Peter.

Deze haalde zijn pik uit haar kut en draaide zich om. Toen zagen ze mij. "Lekker gedoucht?" vroeg ik. "David!" riep Peter, "kom je er ook bij?" Desiree en Peter liepen de badkamer uit en droogden zich af.

Desiree vroeg aan me "Vond je het geil?" "Ja," zei ik. "Jij ook zo te zien." Ze knikte verlegen. Peter glimlachte naar ons. "Jezus man, wat heeft ze een lekker strak kutje." Hij ging voor me op zijn knieën zitten en ritste mijn gulp open.

"Ik ben benieuwd hoe je pik eruit ziet na al die jaren."

Hij haalde mijn al stijve pik uit mijn broek en woog hem goedkeurend. Desiree keek toe hoe Peter mijn pik begon af te trekken. Zachtjes haalde hij zijn hand heen en weer over mijn staaf. Ik genoot er echt van. Hij rukte me in een lekker zacht ritme. Achter Peter stond Desiree tegen de muur. Met een geile blik sloeg ze de boel gade met terwijl ze een vinger over haar clitje wreef.

Peter ging een stapje verder en bracht zijn mond naar mijn lul. Zijn tong gleed over mijn besneden eikel. Hij raakte mijn plasgaatje en slurpte al wat voorvocht op. Daarna ging zijn tong naar beneden, langs de staaf naar mijn ballen. Daarna weer omhoog. Dat deed hij een tijdje tot mijn hele lul lekker nat was. Toen nam hij de eikel in zijn mond en begon te zuigen. Ik kreunde van genot. Peter zoog hard zodat er behoorlijk wat druk op mijn eikel stond.

"Jezus wat een geil gezicht. Ik kan het niet meer houden. Iemand moet me neuken hoor!" zuchtte Desiree. Peter liet mijn lul los en stelde voor naar de kamer te gaan. Het werd toch wel een beetje koud in de gang. Desiree sloeg een arm om me heen toen we de kamer binnenkwamen. Ze zoende me en stak haar tong in mijn mond. "Kleed je uit."

Dat deed ik. Ik stripte mijn broek naar beneden en ontdeed me van mijn shirt. Peter duwde Desiree op de bank en begon haar tietjes te likken. Hij nam de rechter tiet in zijn mond en kneep zachtjes in de andere. Desiree pakte zijn lul en trok er zachtjes aan. Ik was nu naakt en keek toe terwijl Peter Desiree naar de achterkant van de bank leidde. Hij duwde Desiree voorover.

"Ik ga maar eens afmaken waar ik aan begon..." zei hij met een geile dikke tong. Desiree was nu over de rugleuning van de bank gedrapeerd, terwijl Peter haar stevig aan haar dijen vasthield en zijn dikke pik keihard in haar stootte. Ze kreunde dat het een lieve lust was. Telkens dreigde ze naar beneden te zakken, maar Peter hield haar stevig vast. Ik hoorde haar kut gewoon soppen terwijl zijn pik in en uit haar stootte. Ik zag dat ze genoot van de sex. En van het feit dat ik alles kon zien. Ik kon niet laten aan mijn eigen pik te trekken.

Desiree begon te kreunen en te zweten. Haar tietjes zwiepten heen en weer. Ze was buiten adem aan het raken. Haar mondje bleef open staan. Haar gekreun werd steeds luider. "Oh ja, ram hem in mijn kutje. Alsjeblieft, ram maar..." Het zou niet lang meer duren voordat ze klaar zou komen. En inderdaad niet veel later kwam ze gillend klaar. Peter neukte haar nog even door en kreunde toen: "Shit, ik ga spuiten..." en trok zijn pik uit haar kut. Zijn sperma vloog over haar rug en op haar kont. Dikke klodders. Daarna duwde hij nog even zijn pik door haar bilnaad heen en weer.

"Poe, dat was lekker. Maar nu wil ik even bijkomen hoor," zei Desiree. Na een orgasme is mijn vriendinnetje altijd even toe aan pauze.

"Dan ga ik David wel even bezighouden." En dat deed hij. Hij kwam op zijn knieën voor me zitten en begon me lustig te pijpen. Zijn mond omsloot mijn eikel en toen begon hij te zuigen. Het was een heerlijk gevoel om mijn eikel in die warme mond van hem te hebben. Toen hij me ook nog eens zaadvragend aankeek, kon ik het bijna niet houden of ik was al klaar gekomen. Het was ook zo'n geil gezicht geweest, hoe hij Desiree daarnet neukte.

Peter nam mijn lul nu dieper in zijn mond. Ik greep zijn haar vast en schoof mijn lul in en uit zijn mond. In en uit. Ik zorgde ervoor dat mijn hele lul in zijn mond verdween. Uiteindelijk zat ik tegen zijn keel aan te duwen. Peter kon het gelukkig hebben en zoog hard door.

Desiree keek toe vanaf de bank hoe ik gepijpt werd door de man die haar net geneukt had. Ze was nog moe van haar orgasme, maar kon het niet laten om met haar vinger over haar clitje te gaan. Ik zag hoe ze loom rondjes rond haar clitje draaide met haar wijsvinger. Ik legde mijn hand achter het hoofd van Peter en duwde hem harder op mijn paal. Hij gehoorzaamde meteen. Ik kon zien dat het hem opwond, want zijn lul begon ook al weer stijf te worden.

Even haalde hij mijn lul uit zijn mond. "Ontspan je maar, ga maar achterover liggen." Ik ging achterover op de grond liggen. Peter pakte mijn lul weer vast en begon dit keer aan de buitenkant te likken. Hij werkte zo mijn hele lul af die steeds natter werd van zijn vocht.

Terwijl hij dit deed, begon hij aan mijn bilnaad te voelen. Zijn rechterhand gleed langs mijn billen. Dit wond mij nog meer op. Zeker toen een vinger over mijn aars gleed. Hij deed snel de vinger in zijn mond om deze nat te maken en liet deze toen weer over mijn aarsje glijden. Steeds wilder begon hij te pijpen. Het zou nu ook niet lang meer duren voordat ik zijn mond vol zou spuiten. Toen stopte hij zijn vinger in mijn poepgat. Hij duwde hem er eerst heel voorzichtig in. Toen de weerstand minder werd, gleed de vinger in mijn gat. Meteen duwde hij verder en harder. Dit deed wat pijn, maar was ook erg lekker.

"Oh, lekker man wat je doet. Ik ga wel zo klaar komen, hoor," hijgde ik.

"Spuit me maar vol," zei hij met zijn mond vol lul. Zijn vinger ging steeds wilder in mijn reet te keer en toen kon ik het niet meer laten. Ik pakte zijn hoofd vast en spoot drie salvo's in zijn wachtende mondje.

"Aah lekker" zei hij met zijn mond vol sperma. Ik zag het half uit zijn mond druipen op mijn geslacht. De rest slikte hij door. Daarna likte hij mijn pik schoon.

Desiree was bij ons gaan zitten. "Wauw wat een geile jochies," zei ze. Ze was weer helemaal klaar voor actie.

Peter stond op en liep naar het aanrecht om nog wat drank in te schenken. Ik kroop half op Desiree en begon haar kutje te likken. Ik trok haar schaamlippen uit elkaar en duwde mijn tong in haar vochtige neukgat. Telkens deed ik mijn tong in en uit haar gaatje, want dat vindt ze het lekkerst. Daarna concentreerde ik me op haar clit.

Peter keek toe hoe ik mijn vriendin befte. Onderwijl trok hij zachtjes aan zijn lul. Mijn lul was inmiddels ook weer stijf en voordat Desiree het wist of kon tegenhouden, stopte ik met likken en ging ik op haar liggen. Ik ramde mijn pik in een keer in haar nauwe kutje. Deze was echter nat genoeg, zodat ik er zo ingleed. "Ja, David neuk haar maar eens lekker...!" zei Peter terwijl hij vuriger aan zijn pik begon te trekken.

Desiree kon alleen maar kreunen. Ik pakte duwde haar benen omhoog zodat ik nog dieper bij haar naar binnen kon. Ik duwde mijn lul steeds harder in en uit haar kut. Peter kwam nu bij haar zitten en stopte zijn lul in haar mond. Deze opende ze gewillig. Ze nam het ding in haar mond en begon te sabbelen. Ze was net zo ver heen als wij. Het was een geil gezicht om te zien hoe mijn vriendin een andere pik in haar mond nam.

Na een tijdje trok ze de lul uit haar mond en duwde hem naar mij toe. "Toe laat eens zien hoe jij iemand pijpt.." zei ze bijna smekend.

Peter vond het allang best. Hij duwde zijn lul tegen mijn lippen. Ik aarzelde even, maar wilde geen spelbreker zijn. Ik opende mijn mond en gaf een klein kusje op zijn eikel. Daarna stak ik mijn tong uit en likte ik zijn eikel. Peter pakte mijn hoofd vast en duwde zijn gevaarte verder mijn mond in. Ik stikte bijna, dus nam hij hem er iets uit. Daarna begon ik met mijn hoofd op en neer te bewegen. Nu probeerde ik tegelijkertijd mijn lul weer in en uit de kut van Desiree te schuiven. Het duurde even voor ik de slag te pakken had, maar daarna ging het wel goed. Zo kon ik beiden bevredigen. Terwijl mijn pik omringt werd met haar warme kut, voelde ik Peters harde lul in mijn mond kloppen.

Terwijl Peter zijn lul in en uit mijn mond schoof, begon Desiree over zijn kont te wrijven met haar handen. Ze vond het altijd lekker om over kontjes te wrijven. Ze liet ook af en toe een vinger door zijn bilnaad glijden wat hij alleen maar lekkerder vond.

"Oh, jongens, ik kan even niet meer..." zuchtte Desiree diep. Ik haalde mijn lul uit haar ruw geneukte kut. Haar schaamlippen waren helemaal rood van het neukgeweld. Peter haalde ook even zijn lul uit mijn mond.

"Even pauze dan," concludeerde hij. We dronken wat. Ondertussen stond wel mijn lul op springen. Desiree was echt even uitgeschakeld. "Ik weet wel wat. Wacht maar," zei Peter terwijl hij de kamer uit liep. Desiree en ik gingen even tegen elkaar aanliggen. Ze speelde een beetje met mijn lul. "Wat zou hij gaan doen?" vroeg ze.

Peter kwam terug met een tube glijmiddel. "Oh, nee Peter Echt even niet hoor. Mijn kutje is moe geneukt," smeekte Desiree.

"Het is ook niet voor je kutje," zei Peter, het is voor mijn kont. En meteen smeerde hij zijn gaatje in. Daarna smeerde hij mijn lul in. Ik snapte wat hij wilde en had er eerlijk gezegd geen bezwaar tegen. Nu de kut van mijn vriendin even buiten spel was, en ik toch klaar wilde komen door te neuken, bleek dit een goede oplossing. Kennelijk had Peter vaker een lul in zijn reet gehad, want hij ging gewillig op zijn handen en knieën zitten en trok zijn billen uit elkaar. Ik duwde de kop van mijn eikel tegen zijn reet en gleed nagenoeg zonder moeite in zijn kont. Het voelde heerlijk strak en warm.

"Oeh, wat voelt dat lekker zo'n reet, Peter" zei ik. Peter kon dat alleen maar beamen. Desiree keek gefascineerd toe. Mijn lul zat er nu helemaal in. Ik begon langzamerhand harder in en uit hem te pompen.

"Neuk maar zo hard als je wilt," kreunde Peter. En dat deed ik. Derin deruit. Derin deruit. Telkens maar weer dat nauwe gaatje in. Ik pakte zijn heupen vast voor meer houvast en pompte door. Toch kon dit niet lang duren, want het was het nauwste gaatje wat ik ooit geneukt had. En ja hoor, ik voelde het sperma al opborrelen.

Toen ik schreeuwde dat ik bijna klaarkwam, ging de kamerdeur met een zwaai open. Peters huisgenote stond vol verbijstering naar dit tafereel te kijken: een naakt meisje met haar benen wijdt, haar huisgenoot op zijn knieën die genomen werd in zijn kont. Van schrik spoot ik mijn ballen leeg in zijn rectum. We vielen allebei voorover.

Oeps betrapt!

Gelieve dit een score te geven verhaal
De auteur zou je feedback appreciëren.
  • REACTIES
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Posten als:
Anoniem
7 Reacties
AnonymousAnoniembijna 15 jaar geleden
heerlijk...

Heerlijk verhaal. Lijkt me helemaal super om zo'n vrouw te hebben. Heerlijk met z'n 2'tjes een kerel er bij lekker hoor!

AmsterdickAmsterdickmeer dan 15 jaar geledenAuteur
Deel Twee

Beste lezers, ik vond de reacties op mijn verhaaltje dermate positief (en leuk om te lezen), dat ik zin kreeg om weer in de pen te klimmen. Deel twee is dus onderweg. Groet, A.

SchattigdiertjeSchattigdiertjemeer dan 16 jaar geleden
Geen vervolg?

Hey,

een goed geschreven en uiteraard geil verhaal. Ik kan me niet inbeelden dat er geen vervolg is. Wanneer?

tikklemetikklememeer dan 17 jaar geleden
Als ik dat eens mocht meemaken!

Wauw, dat was een lekker geil verhaal. Heb het al in een iets lichtere vorm mee mogen beleven, maar hoop nog wel op zo'n spetterende avond als in jouw verhaal. Ik denk dat ik in ieder geval een lekker avondje tegemoet ga als mijn mannetje vanavond thuis komt en ik over jouw verhaal vertel.

gebiedergebiedermeer dan 17 jaar geleden
lekker die puberale herinneringen

Dat was een lekker verhaal. Het eerste dat ik op deze site in het nederlands tegen kwam. Wie als adolescent met vriendjes heeft gespeeld vergeet dat nooit meer echt. En om dat later nog eens flink over te doen.....

Laat Meer zien
Deel dit Verhaal

LEES MEER VAN DEZE SERIE

GELIJKAARDIGE Verhalen

Mabel 01 Mabel krijgt een cursus in anale seks en ass to mouth.
Kyra's Onderwerping. Kyra moet voor haar drankjes betalen, in natura!
One Night Stand Ik zag haar, en het was meteen raak.