Esther, Seksverslaafd

Verhaal Info
Een moeder met een probleem.
7.3k woorden
4.36
45k
3
0
Verhaal heeft geen tags
Deel dit Verhaal

Lettertypegrootte

Standaard Lettergrootte

Lettertypeafstand

Standaard Lettertypeafstand

Lettertype Gezicht

Standaard Lettertype

Thema Lezen

Standaardthema (Wit)
Je moet Inloggen of Aanmelden om uw aanpassingen in uw Literotica-profiel op te slaan.
PUBLIEKE BÈTA

Opmerking: u kunt de lettergrootte en het lettertype wijzigen en de donkere modus inschakelen door op het pictogramtabblad "A" in de Story Info Box te klikken.

Je kunt tijdelijk terugschakelen naar een Classic Literotica® ervaring tijdens onze lopende openbare bètatests. Overweeg om feedback te geven over problemen die u ervaart of om verbeteringen voor te stellen.

Klik hier
jodokus
jodokus
43 Volgers

Toen Esther zachtjes naar boven liep om zich aan de kleden voor de wekelijkse kerkgang hoorde ze het geluid weer. Het kwam van de slaapkamer van Johan, haar zoon en ze wist precies wat daar gaande was. Het was een licht ritmisch geluid van een arm en een verend matras. Juist, Johan was weer aan het masturberen en ze wist nog steeds niet wat ze er mee aanmoest; het maakte haar boos, nieuwsgierig, jaloers en heet tegelijk. Boos omdat ze vond dat masturberen zondig was, nieuwsgierig omdat ze het gewoon wel eens wilde zien, jaloers omdat hij toegaf aan zijn driften en heet omdat haar lijf hunkerde naar seks, om bemind te worden, door hem. Het was heel frustrerend voor haar. Het liefst stormde ze zijn kamer in om er een einde aan te maken maar dat zou weer een inbreuk op zijn privacy zijn. Maar waarom wachtte hij niet tot ze de deur uit was? Met een diepe zucht ging haar eigen kamer in en deed haar ochtendjas en nachtpon uit. Ze keek keurend in de kleedspiegel en ergerde zich aan haar witte lijf, dat zag nooit een zonnetje. Meer tevreden was ze over haar borsten, die waren groot en stevig met een kleine tepelhof en mooie dieprode tepels. Ze deed haar broekje maar niet uit, misschien zou ze dan in de verleiding komen; zelfbevrediging vlak voor de kerkgang leek haar extra zondig, ze zou het die avond wel doen. Ze verborg haar tieten in een strak witte BH, deed een lichtblauw bloesje aan en haar zwarte rok die ver over haar knieën hing. Geen make-up, alleen borstel door haar blond kapsel.

Op de kamer van Johan was het nu stil. Zou hij klaargekomen zijn? Of wachtte hij tot zij weg was?

"Ik ga zo liefje," riep ze tegen de dichte deur maar die ging meteen open. Daar stond haar zoon, negentien jaar, 1.90 groot en goed gespierd. Hij deed aan waterpolo, daardoor waren zijn schouders breed en zijn taille slank. Hij was naakt tot zijn middel en ze sloeg haar ogen naar beneden, naar de lichte bult in zijn pyjamabroek.

"De koffie staat klaar als je terugkomt," glimlachte hij en zag haar staren. Ze rukte zich los van zijn kruis en keek hem aan.

"Tot later." Met een natte kut liep ze de trap af en pakte even later haar fiets om naar de kerk te gaan.

Haar zoon grinnikte wat voor zichzelf en viel terug op zijn bed. Nee, hij was nog niet klaargekomen en stroopte zijn broek omlaag. Na een paar stroken had zijn pik de 20 centimeter bereikt en hij fantaseerde dat hij zijn moeder in haar mond neukte; tien minuten later stroomde het zaad uit zijn eikel.

In de kerk bad Esther tot God en vroeg maar weer eens vergiffenis voor haar zondige gedachten, de zonde dat ze met haar zoon naar bed wilde, ze leefde er al een paar jaar mee en besloot daar, in de kerkbank, er iets aan te doen. Ze deed het zelf ook elke dag met haar staaf. Ze werd er helemaal gek van.

Toen ze weer thuiskwam stond inderdaad de koffie klaar, met een stukje vlaai die ze gisteren zelf had gekocht. Hij liep nog steeds met ontbloot bovenlijf maar had nu een lange trainingsbroek aan. Knettergek werd ze van haar zoon.

*

"Dus U wilt iets doen aan uw seksverslaving," zei Jodelien van Peel na het eerste kennismakingsgesprek. Esther knikte. Ze had gehoord van deze kerkelijke hulpgroep voor christelijke seksverslaafden en had op internet hun site gevonden. Het was een pak van haar hart want dit zou ze nooit tegen de dominee van haar kerkgemeente kunnen opbiechten. Ze huiverde van die dominee De Jong en vermoedde dat deze man nog meer seksverslaafd dan zijzelf was. Via de website ontdekte ze dat ze lang niet de enigste was die met dat probleem zat. Er stond een emailadres bij, zo kwam ze in contact met de initiatiefneemster ; Jodelien dus. In een tweede e-mail had ze bekend dat ze de laatste tijd elke dag aan seks dacht. Er volgde vlug een afspraak.

"Wat is het probleem precies?" Nu bloosde Esther en slikte even.

"Nou... eh, dat het zondig is."

"Doet U aan wel aan zelfbevrediging, of denkt U daar alleen maar aan?" Esther knikte, dit was heel confronterend voor haar.

"Ik doe het."

Jodelien leek emotieloos te zijn maar inwendig amuseerde ze zich. Ze was al veertien jaar psycholoog en in de eerste instantie gespecialiseerd in huwelijksrelaties. Vanwege haar kerkelijke achtergrond zag ze vele christelijke gezinnen tegen heug en meug bij elkaar blijven; vanwege het christelijke moraal. Geloof en seks, het leek haar een gat in de markt; het was nog steeds een taboe in de streng gereformeerde kringen. Maar ieder mens heeft seksdrift, zelfs de meest gelovige. Ze had een flitsende start, sinds haar website on-line was hadden twee grote dagbladen haar al geïnterviewd en laatst hing een groot damesweekblad aan de lijn.

"Elke dag?" Weer knikte Esther.

"Aan wie of wat denkt U dan?" Hier kwam geen antwoord op en Jodelien drong niet verder aan. Het kon de buurman zijn, of een eenzame dominee, of incest, wat vaker in die kringen voorkwam. Met haar ervaring had ze wel door dat deze vrouw met een groot geheim zat.

"Kijk, ik zal eerlijk met U zijn, ik persoonlijk vindt elke dag seks geen probleem, ook niet als U gereformeerd bent. Volgens mij hoort seks bij het leven, de één doet het één keertje per maand, een ander heeft meer behoefte en doet het misschien elke dag. Het punt is hoe je ermee omgaat, gezonde seks is geen zonde, daar gaat het bij mij om."

Esther keek haar eens goed aan. Jodelien was een mooie redelijke slanke vrouw van rond de veertig, net als zijzelf. Ze had haar halflang kapsel een kastanjerode kleur gegeven en oogde zelfverzekerd achter haar bureau.

"We hebben een praatgroep voor seksverslaafden, daar kunt U Uw ervaringen delen," zei de therapeute maar Joke knikte meteen van nee, ze zou voor geen goud haar geheim met vreemden delen.

Weer viel er even een stilte. Jodelien was er nu bijna van overtuigd dat er van incest sprake was. Op haar beurt keek ze nu eens goed naar Esther die behoorlijk was gaan transpireren. Ze had haar blonde haar wat langer dan zijzelf, ze had dik lichtgolvend haar met een scheiding aan de ene kant maar wat meer opviel waren de grote borsten, verder had ze een redelijke slanke taille en stevige benen; Jodelien vond haar een mooie vrouw, ondanks de droeve, bijna wanhopige ogen.

"Zo komen we niet verder, is het niet?" Nee, want Esther stond op het punt om weg te rennen, zo schaamde ze zich.

"Weet U wat? U heeft er kennelijk zoveel moeite mee, U vindt Uw seksprobleem blijkbaar erg zondig. Ik stel voor dat U mij vanavond of morgen nog een e-mail stuurt en het daarin uitvoerig uitlegt. Schrijven over problemen is altijd goed en op de een of andere manier is het afstandelijker. U schrijft Uw verhaal zonder valse schaamte op en U stuurt het naar mij. Ik zal het goed lezen en dan maken we weer een afspraak."

Dat leek Esther ook een goed plan; ze vertrouwde de psychologe wel al een beetje en schrijven kon ze wel, Esther hield in haar jeugdjaren hele dagboeken bij. Opgelucht nam ze afscheid en vertrok naar huis.

Die avond was Johan naar de waterpolotraining en dat wilde nog wel eens uitlopen, een mooie gelegenheid voor Esther om alles eens goed te beschrijven. Ze deed de computer aan en ging naar haar e-mail. Ze dacht even na hoe ze moest beginnen en typte 'Beste Jodelien' in. Toen ze begon te typen was ze niet meer te stoppen.

Beste Jodelien,

"In de eerste plaats mijn verontschuldiging omdat ik niet de moed had om eerlijk tegenover jou te zijn. Je hebt gelijk, er over schrijven gaat veel beter, nu hoef ik niemand in de ogen te kijken. Ik zal mijn grote probleem, tevens mijn grootse geheim, meteen maar onthullen.

Ik ben namelijk heel erg verliefd op mijn achttienjarige zoon, ik hou zo verschrikkelijk veel van hem dat ik mijn geest en mijn lichaam aan hem wil geven. Zo, dat is er uit. Maar het is allemaal zo moeilijk en gecompliceerd dat ik er niet uitkom. Ik vind het zo ontzettend zondig van mij dat ik met hem naar bed wil, met hem als man en vrouw wil leven dat het mijn leven bijna ruïneert.

Misschien helpt het als ik mijn leven tot nu toe in grote lijnen beschrijf. Ik ben opgegroeid in een streng gereformeerd gezin. We hadden geen televisie en moesten 2 x per zondag naar de kerk. Ik had alleen nog een oudere broer. Die mocht meer dan mij, alleen omdat ik een meisje was. Ik heb een rare jeugd gehad. Mijn moeder werd door mijn vader gekleineerd, ze was zijn sloof en zijn afreageerpunt. Het kwam wel eens voor dat hij gewoon in de huiskamer moeder een pak voor haar blote billen gaf, daar waar mijn broer en ik bij waren. Mijn broer wilde best die gewoonte overnemen en gaf mij af en toe een ook een pets op mijn kont maar toen vader er achter kwam mocht hij dat niet meer doen. Dan gaf hij mij liever zelf op mijn kont en ook weer gewoon in de huiskamer waar moeder en mijn broer bij waren. Hij vond altijd wel een aanleiding om te meppen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zo erg vond, behalve dat mijn broer erbij was. Later, toen ik achttien was begreep ik dat moeder het juist opwindend vond als zij op haar billen kreeg. Ik vond het altijd al raar dat ze zo met haar onderlijf draaide als ze billenkoek kreeg en meestal gingen pa en ma er na naar boven en hoorden mijn broer en ik hun ledikant piepen en kraken.

"Hoor eens, ze neuken de schroeven uit het bed vandaan," zei mijn broer dan tegen mij en begon mij dan te betasten, wat ik altijd afweerde want ik mocht hem niet zo.

Vanaf mij achttiende kwam mijn vader op mijn slaapkamer om mij daar te slaan terwijl mijn broer en moeder gewoon beneden waren. De eerste keer was het al raak. Hij trok mijn rok en slip omlaag en trok me over zijn knieën, daarna volgden de eerste petsen. Ik voelde dat hij er een erectie van kreeg en vond het allemaal, net als moeder, wel opwindend. Toen mijn billen rood waren moest ik op mijn knieën voor hem zitten terwijl hij zijn stijve lid uit zijn gulp haalde. Hij verplichte me tot orale seks en ik moest zijn zaad inslikken. Toen hij weer naar beneden was zocht ik een manier om me te bevredigen en pakte de steel van een haarborstel, zo heb ik mezelf ontmaagd.

Dat gebeurde nadien ongeveer één keer per maand, als moeder haar periode had, zo bleek.

Wat vader deed wilde mijn broer ook weer doen en hij verkrachte me toen onze ouders niet thuis waren. Voordat hij zijn zaad in me spoot wist ik me gelukkig te bevrijden en vertelde later alles aan mijn vader. Die was woest op zijn zoon en schopte hem de deur uit.

"Esther is van mij en van niemand anders!!!" schreeuwde hij en smeet de deur achter hem dicht. Ik heb nooit meer wat van mijn broer gehoord, volgens een jeugdvriend woont hij al jaren in Austalië.

Zo bleven we met z'n drieën over en wilde mijn vader nog meer. Hij raakte oversekst met zijn willige vrouw en dochter die het wel fijn vonden dat hij hun billen ranselde en hem daarna bevredigden. Vrij vlug daarna wilde hij het met z'n allen op de ouderlijke slaapkamer doen en wij stemden toe, gehoorzaam als we waren. We moesten ons helemaal uitkleden en voor het eerst zag ik mijn moeder helemaal naakt. We leken veel op elkaar, ik had al flinke borsten maar de hare waren nog wat groter en nu zag ik ook haar vagina open en bloot. Ze had daar een flinke bos haar, net zoals ik en stevige billen. Vader hield zijn kleren aan en pakte een rotanstokje. Wij moesten krom staan en hij sloeg ons om de beurt op onze billen. Hij deed het vrij hard, het stokje maakte steeds een zwiepend geluid, dat weet ik nog goed. Het deed erg pijn maar de erotiek droop van de slaapkamermuren af. Toen onze billen vurig en vol striemen zaten moesten we hem uitkleden. Zijn penis was stijver als ooit tevoren en moeder moest hem in haar mond nemen; ik moet bekennen dat ik dat zeer erotisch vond. Ze bracht hem bijna tot zijn hoogtepunt toen hij plotseling mijn hoofd vastpakte. Hij dwong moeder zijn penis te verlaten en bood hem mij aan. Ik had hem nog geen vijf tellen in mijn mond of hij begon hevig te ejaculeren. Het was zoveel dat ik begon te kokhalzen.

Maar toen, opeens, viel hij neer, hij viel achterover, greep naar zijn hartstreek, rilde nog wat en bleef toen doodstil liggen. Moeder en ik schrokken ons rot en dachten meteen dat hij dood was. Moeder belde een ambulance en meteen daarna ruimden we alle sekssporen op. Toen de ziekenauto arriveerde hadden we onze kleren aan. De twee broeders konden alleen maar zijn dood bevestigen.

In de periode daarna waren we de weg kwijt. Ik trouwde vrij snel met een oudere man, een plaatsvervanger van mijn vader, denk ik, en mijn moeder sloot zich in huis op. Ik raakte meteen in verwachting van mijn zoon, Johan, maar toen die twee jaar was stierf mijn man door een auto ongeluk. Zo stond ik er ook alleen voor. Ik wilde geen andere man meer en voedde mijn zoon op, dat wil zeggen, hij verbleef veel bij mijn moeder want ik moest werken. Ik werkte, en nog steeds, als verpleegster in het ziekenhuis.

Maar met mijn moeder ging het niet zo goed. Ze werd heel apatisch en werd vorig jaar opgenomen in een kliniek waar ze nu nog verblijft.

En ik? Mijn zoon groeide op tot een grote kerel en lijkt in alles veel op mijn vader. Hij is vrij dominant en heeft een grote seksdrift, hij masturbeert elke dag op zijn slaapkamer. Jammer is alleen dat hij de kerk vaarwel heeft gezegd, daar heb ik veel verdriet van. Maar nogmaals, ik hou hopeloos veel van hem, ik wil dat hij mij op mijn billen slaat en mij tot de zijne maakt. In mijn wildste fantasieën wil ik zijn slavin zijn.

Ik hoop dat ik je nu voldoende over mijn verslaafde, perverse geest heb ingelicht en dat ik dringend hulp nodig heb om al deze zondige gedachten te laten verdwijnen. Excuses voor mijn, soms, grof taalgebruik, het leek mij de juiste manier mijn gevoelens te uiten."

m.vr.gr.

Esther.

*

Zo, dat was klaar. Ze overlas de e-mail nog eens en besloot er niets aan te veranderen. Het was juist een opluchting dat ze alles zo op kon schrijven. Het was al elf uur en ze hoorde Johan op zijn fiets door de steeg komen. Ze verzond vlug de e-mail en verwijderde hem daarna vlug van de computer.

"Hai mam," Ze konden goed met elkaar opschieten, ondanks zijn kerkelijke uittreding. Johan wist niet veel van haar jeugd, dat had ze zorgvuldig voor zich gehouden en ook zijn oma had er nooit over gesproken. Toch wist hij dat er iets was geweest, oma zat niet voor niets in een inrichting. Hij vond ook dat zijn moeder de laatste tijd wat raar deed, ze keek hem aan alsof ze hem wilde opvreten, iets waar hij geen bezwaar tegen had, hij rukte zich al een hele tijd af terwijl hij aan haar dacht.

Hij bleef nog een kwartiertje in de kamer en ging toen naar boven, morgen moest hij weer naar school. Hij zat op een HBO opleiding en studeerde economie.

Zijn plan om zijn moeder te versieren was heel simpel; hij masturbeerde altijd zo luid mogelijk en liet graag zijn half ontbloot lijf aan haar zien. Hij merkte dat ze er steeds meer in de war van raakte en meende eerdaags zijn slag te kunnen slaan. Hij besefte niet eens hoe groot die impact op haar al was, hij wist niet van haar bezoek aan de psychotherapeut die dag. Die avond liet hij zijn slaapkamerdeur op een kiertje en besloot met zijn masturbatiesessie te beginnen als zijn moeder de overloop op zou komen.

Dat was vrij vlug. Boven hoorde ze de pompende rukbewegingen van haar zoon en ze kreeg prompt weer een natte kut. Het was een drukke, inspannende dag geweest, het bezoek aan Jodelien was geestelijk zwaar geweest. Ze weerstond voor de zoveelste keer de geluiden van de kamer van Johan en ging naar de hare. Ze sloot de deur zorgvuldig en haalde haar dildo uit het nachtkastje. Ze ging naakt onder de dekens liggen en sloot haar ogen. Ze begon meteen te fantaseren; van hem en zijn pik; ze wilde hem met haar mond verwennen, dat hij haar dwong zijn zaad te slikken, dat hij haar zijn hoer noemde en haar daarna met harde stoten neukte. Ze stuurde de dildo net zo hard in haar spleet als Johan haar in haar fantasie neukte.

*

"Wat goed dat je zo openhartig was," zei Jodelien. Ze had de volgende dag vol verbazing de e-mail gelezen en meteen actie ondernomen. Ze mailde meteen terug om een afspraak te maken en las de e-mail nog een keer. Ze moest toegeven dat het haar een behoorlijk opwond. Twee dagen later zat Esther weer bij haar op haar bureau.

Esther knikte met afgewende ogen en wist weer niet wat te zeggen, ze was echter niet meer zo bang.

"Zoals ik het lees heb je tot je vaders dood niet echt een ongelukkige jeugd gehad."

"Nee," zei Esther nu, "je leest veel over incest in onze kringen, afgebroken zwangerschappen en zo, maar bij ons klikte het redelijk goed, ook samen met moeder. Vader was dominant en wij onderdanig en het leek of ik een soort leider nodig had, en moeder ook."

"Hoe is je relatie met je zoon, heb je daar wel eens over nagedacht?" Esther moest even naar de juiste woorden zoeken.

"Ik doe wat hij het liefste heeft, ik wil het hem naar zijn zin maken. Ik kook wat hij wil eten en als hij zegt dat blauw mij goed staat draag ik blauwe kleren."

"Hoe weet je dat hij masturbeert?"

"Ik hoor het."

"Dus hij wil dat jij het hoort, hij kan het ook zacht of stiekem doen."

Die zat. Dat had Esther zelf nog niet bedacht.

"Hoeveel lijkt jou zoon op zijn opa?"

'Shit,' dacht Esther, 'dat is de kern van de zaak, ik wil dat hij mijn vader is.'

"Maar dat kan niet, de vader van Johan valt buiten die bloedlijn."

"Maar wel dominant."

"Ja, heel erg, die hield van bondage, met mij als lijdend voorwerp."

"Ik geloof dat ik het plaatje rond heb," zei Jodelien. "Maar niet helemaal. Ik zou dolgraag met je zoon willen spreken maar jongens van die leeftijd doen niet aan psychologen. Heb je hem verteld dat je hier komt? Nee zeker, dat dacht ik wel. Toch moet je hem over mij vertellen want het is extreem belangrijk dat ik zijn mening over dit alles weet. Pas dan kan ik tot een advies komen. Oke?"

Esther was nu helemaal in verwarring, ze kwam hier juist om van de seksverslaving af te komen maar daar had ze tot nu toe niets van gemerkt, Jodelien leek de verslaving eerder aan te moedigen. Die zag de twijfels op het gezicht van haar cliënt.

"Ik wil dat je gelukkig bent en je verslaving in goede banen leiden. Van een verslaving kom je moeilijk af, je kunt er beter mee dealen, behalve als het om drank, drugs of gokken gaat."

"Dus ik moet er beter mee omgaan...."

"Juist, je begint het te begrijpen. Nou, heb je een foto van je zoon bij je? Ik ben wel nieuwsgierig." Esther pakte haar tas waar haar portemonnee in zat en viste daar een pasfotootje van Johan uit. Met groeiende belangstelling keek de psychotherapeute naar de kop van Johan. Dat zag er goed uit, een wilskrachtig hoofd, kort haar, blauwe ogen; ze vond het een stuk. Jodelien was inmiddels meer opgewonden dan haar beroep toeliet. In plaats zich als een professional op te stellen liet ze haar geile gevoelens spreken. Ze wist het zeker; die twee moesten met elkaar naar bed.

Ze maakten een afspraak voor een derde sessie en Esther zou Johan proberen over te halen om mee te komen.

*

Die avond was haar zoon gewoon thuis en ging rond acht naar boven om zijn huiswerk te maken. Een paar minuten later hoorde ze zijn bed weer luid piepen. Verdomme, was die vent weer bezig. Ze sloop naar boven en stond voor zijn deur, het maakte haar weer ontzettend heet. Wat zou ze doen? Weer naar haar eigen kamer gaan om de dildo te gebruiken? Of zou de stoute schoenen aantrekken om hem te vertellen van haar bezoeken aan Jodelien. In hevige tweestrijd koos ze voor het laatste en klopte op zijn deur.

"Johan, ik wil je spreken. Kan ik binnenkomen?"

"Even wachten," antwoordde hij en ze hoorde hem van zijn bed springen. Een halve minuut later deed hij open met alleen weer zijn trainingsbroek aan, zijn voorhoofd was wat bezweet en de bult in zijn broek was niet te missen. Ze stapte zijn kamertje half binnen en rook een wat apart geurtje die ze nog kende van haar vaders penis. Het haalde alle initiatief bij haar vandaan, ze bleef daar wat doelloos staan.

jodokus
jodokus
43 Volgers