Tom & Birgit Deel 02

Verhaal Info
De avond is nog niet over voor Tom en Birgit.
2.8k woorden
4.53
9.3k
1
0
Verhaal heeft geen tags

Deel 2 van de 2 delige serie

Bijgewerkt 08/12/2022
Gemaakt 07/21/2006
Deel dit Verhaal

Lettertypegrootte

Standaard Lettergrootte

Lettertypeafstand

Standaard Lettertypeafstand

Lettertype Gezicht

Standaard Lettertype

Thema Lezen

Standaardthema (Wit)
Je moet Inloggen of Aanmelden om uw aanpassingen in uw Literotica-profiel op te slaan.
PUBLIEKE BÈTA

Opmerking: u kunt de lettergrootte en het lettertype wijzigen en de donkere modus inschakelen door op het pictogramtabblad "A" in de Story Info Box te klikken.

Je kunt tijdelijk terugschakelen naar een Classic Literotica® ervaring tijdens onze lopende openbare bètatests. Overweeg om feedback te geven over problemen die u ervaart of om verbeteringen voor te stellen.

Klik hier

(Dit verhaal is deel twee van een langer verhaal. Hoewel het niet strikt nodig is eerst deel 1 te lezen, maakt dat het wel leuker natuurlijk...)

Die avond

Tom liep achter Birgit aan de trap op. Hij keek omhoog en zag Birgits heerlijke strakke kontje heupwiegend voor hem uit de trap oplopen. Hij voelde dat zijn pik alweer lichtjes stijf werd, maar voelde ook direct een licht branderig gevoel dat de erectie deed stoppen. Hij bedacht dat het misschien handig was om even een pauze in te gelasten. Terwijl hij naar Birgit keek kreeg hij een warm gevoel over zich heen. Hij wist nu toch vrij zeker dat hij verliefd was geworden op Birgit. Ze maakte dat hij zich goed voelde en hij wilde het liefst voor altijd bij haar blijven. Dat moest toch wat betekenen. Aan de andere kant sloeg de twijfel toe; ze was bijna net zo oud als zijn moeder. Sterker nog, ze had dus gewoon zijn moeder kunnen zijn. Toch veranderde dat helemaal niks aan zijn gevoelens voor haar.

Birgit voelde Toms blik in haar rug prikken. Ook zij had een licht branderig gevoel tussen haar benen en had ook al bedacht dat een korte pauze helemaal geen kwaad zou kunnen. Ze was nog wat verbaasd over de intensiteit van haar gevoelens voor Tom. Ze had al vaker een hele korte, alleen op seks gebaseerde relatie gehad, maar dit voelde toch anders. Als ze eerlijk was tegenover zichzelf moest ze toegeven dat toen ze de deur voor het eerst voor Tom open deed hij een verpletterende indruk op haar gemaakt had. Hij was een knappe jongen, lang, slank en gespierd, lief, teder en respectvol. Eigenlijk voldeed hij aan alles wat ze in een man zocht. Alleen... ze had zijn moeder kunnen zijn; zijn moeder had immers maar 1 klas boven haar gezeten. Desalniettemin voelde alles met en aan Tom goed. Glimlachend dacht ze terug aan Toms woorden "Ik geloof dat ik verliefd op u ben." Tja, misschien was zij ook wel gewoon verliefd geworden op die knul. Het was in ieder geval een goeie ego booster dat een jonge vent verliefd op haar geworden was; ze had dus in ieder geval nog wel een zekere aantrekkingskracht op mannen.

Birgit ging Tom voor naar de badkamer. Het was een gigantische badkamer met een enorm groot rond bad, grote koperen wasbakken, veel marmer en spiegels en een hele grote douchecel met 5 joekels van douchekoppen. Tom keek zijn ogen uit, het moest wel wat gekost hebben. Birgit liep door naar de douchecel en draaide de kranen open. Het warme water kwam in dikke stralen vol luchtbelletjes naar beneden. Ze konden met z'n tweeën gemakkelijk naast elkaar onder de 5 dikke, zachte waterstralen staan. Ze zeepten elkaar in en spoelden elkaar af. De hele tijd betastten ze elkaar; Tom kon geen genoeg krijgen van haar grote, volle ronde borsten en heerlijk strakke, ronde kontje en Birgit niet van zijn gespierde torso en bovenarmen. Ze zoenden elkaar af en aan heftig en kusten en likten elkaars lichamen. Toms penis werd zo nu en dan stijf, maar alsof ze een niet uitgesproken overeenkomst hadden kwam het niet tot fysieke seksuele handelingen.

Birgit omhelsde Tom en drukte haar strakke lichaam dicht tegen hem aan. Ze sabbelde aan z'n oorlelletje en fluisterde zachtjes in zijn oor: "We gaan er zo uit. Ga jij vast naar beneden toe, dan kom ik er straks aan. Er staat nog een bak met salade in de koelkast, dan eten we wat." "Okay, doe ik", fluisterde Tom terug. Birgit draaide de kranen dicht en ze stapten uit de douche. Eerst droogde Birgit Tom af en besteedde daarbij vrij veel aandacht aan zijn lul, die daardoor weer tot flinke proporties groeide. "Hmm...", kreunde Birgit verlekkerd terwijl ze geil op haar onderlip beet. Tom pakte een handdoek en begon Birgit af te drogen. Hij begon met haar rug en terwijl hij zichzelf langzaam naar haar voorkant toewerkte en bij haar borsten aankwam, drukte hij zijn stijve paal tegen haar billen en onderrug. Birgit voelde de paal tussen hen ingeklemd en draaide geil kleine rondjes met haar billen. "Stouterd", zei ze plagend. "Ik kan het niet helpen, je bent ook zo lekker", antwoordde Tom opgewonden. Birgit vond het genoeg zo en draaide zich om. Met een zoen op zijn mond stuurde ze hem weg.

Tom liep naar beneden en trok alleen zijn shorts en shirt aan. Hij bladerde wat door de krant die Birgit eerder op de avond voorover gebogen over de tafel had staan lezen, en liep toen naar de koelkast. Hij vond de bak met salade en zette hem op tafel. Hij zocht toen de spullen bij elkaar om de tafel te gaan dekken en dat was een hele opgave in een vreemde keuken. Hij dekte de tafel en zette twee glazen rosé neer. Toen zag hij de openslaande deuren naar een terrasje achter het huis. Hij sloeg de deuren open en zag een bistrotafeltje staan met twee stoelen. Hij besloot dat het weer té lekker was om niet buiten te eten en dekte het bistrotafeltje helemaal op. Uit de tuin haalde hij één grote, rode roos en zette die in een mooi glas midden op het tafeltje. Toen haalde hij de salade toch maar weer naar binnen en maakte er twee mooie borden van die hij op het tafeltje klaar zette; ze konden zo aan tafel. Plotseling bedacht hij zich dat hij morgen niet kon gaan werken bij de boer en haastte zich om af te bellen.

Net toen Tom ophing, hoorde hij de kamerdeur open gaan. Hij keek ernaar en zag Birgit naar binnen komen lopen. Voor de derde keer die dag viel zijn mond open van verbazing en werden zijn ogen zo groot als schoteltjes. Birgit kwam de kamer binnengelopen in schitterende lingerie. Haar steile donkerbruine haar droeg ze in een strakke staart en haar gezicht was fijntjes opgemaakt. Ze droeg een donkerblauwe zijden kimono die zo goed als doorzichtig was. De kimono droeg ze helemaal open. Daaronder droeg ze een donkerblauwe torselet met halve cups waardoor haar tepels maar net aan het zicht ontrokken waren. Daaronder droeg ze een bijpassende string en kousen die door jarretels opgehouden werden. Daar weer onder droeg ze donkerblauwe pumps met naaldhakken. Het geheel was werkelijk oogverblindend en supergeil. Toms paal schoot in één keer volledig omhoog. Met statige schreden liep Birgit naar het midden van de kamer en draaide daar sexy een rondje. Toen liep ze op Tom af en legde haar armen over zijn schouders.

"En? Wat vind je ervan?", vroeg Birgit zwoel met haar hese stem. Ze wist het antwoord al omdat het overduidelijk was wat Tom er van vond. Zijn enorme paal priemde nadrukkelijk door zijn shorts heen in haar onderbuik. Ze liet één hand zakken en pakte zijn paal door de stof heen vast. "Ik geloof dat je het wel mooi vind", zei ze geil. "Oh, je bent zo mooi en zo ongelooflijk sexy", hijgde Tom door de opwinding, "Zo ontzettend lekker." Hij sloeg zijn armen om haar middel en trok haar strak tegen zich aan. Zijn paal zat nu tussen hun buiken ingeklemd. Birgit schuurde plagerig met haar buik tegen de zijne en dus ook zijn stijve pik. "Hmmm, lekker", glimlachte ze verleidelijk. Ze drukten hun monden op elkaar en tongden heftig en onbeheerst. Met hun handen probeerden ze zoveel mogelijk van elkaars lichaam te voelen en te betasten.

Plotseling duwde Birgit Tom van zich af. Tom keek haar verbaasd aan. "Niet nu"; hijgde Birgit, "Eerst gaan we eten, anders vallen we straks nog om van uitputting" Tom glimlachte. "Je hebt helemaal gelijk." Hij liep om de tafel heen en schoof haar stoel naar achteren. Glimlachend nam Birgit plaats en Tom schoof haar stoel weer aan. Het avondzonnetje zette Birgit in een schitterende gouden gloed. Lachend en kletsend aten ze de salade en dronken ze de rosé. Ze praatten over van alles en nog wat; goed beschouwd wisten ze nog niks van elkaar en dat werd naarstig goedgemaakt.

Een paar uur en meer dan één fles rosé later, het liep nu tegen half twaalf, zaten ze nog buiten. De zon was al geruime tijd onder maar de avond was nog zwoel en warm. Nu pas viel het gesprek zo nu en dan stil en keken Tom en Birgit elkaar alleen maar verliefd aan, wat dan weer overging in een voorzichtig en verliefd zoenen. Birgit stond langzaam op en liep van de tafel weg, de tuin in. Ze woonde in een heel oud boerderijtje met achter het huis een erf en een kleine stal. Het huis en stal waren begin 1800 gebouwd en hadden allebei nog de karakteristieken uit die tijd. Het erf was een kleine, stoffige zandvlakte, zoals het vroeger ook geweest moest zijn. In de stal stonden drie paarden en wat andere kleine dieren. Achter de stal lagen een paar weilanden en twee akkers. Naast het huis was tuin, meer een groot grasveld met wat fruitbomen en aan de andere kant van het huis lag een groot, luxe zwembad. Het huis, de tuin, het zwembad, het erf en de stal waren omgeven door hoge bomen en dikke bosschages en waren dus helemaal vrij van zicht van buitenaf. Aan het huis en de stal hingen een paar lampen die de tuin in een heel zacht licht zette; eigenlijk was het net alsof de tuin voorzien was van een goed uitgekiende sfeerverlichting. Tom was er erg van onder de indruk, zo mooi als het was.

Birgit liep loom de trap af, de tuin in. Op het zachte gras bleef ze staan en draaide zich om naar Tom. Ze liet de lange, zijde kimono op het gras vallen en wenkte Tom met één vinger dat hij naar haar toe moest komen. Tom stond op en liep naar haar toe. Hij voelde de grassprieten tussen zijn tenen toen hij voor haar kwam staan. Sexy en zwoel omhelsde ze Tom. Ze drukte haar voorhoofd tegen zijn voorhoofd en zachtjes fluisterde ze: "Ik wil weer met je vrijen. Ik wil hier in de tuin met je vrijen. Ik wil het gras op mijn rug en tussen mijn billen voelen als je me neemt met die grote, geile, lekkere dikke pik van je." Terwijl ze dit zo zei voelde ze hoe de gedachte alleen al haar opwond. Ze voelde hoe een druppeltje vocht uit haar natte kutje langzaam aan de binnenkant van haar dijen naar beneden liep. Tom, ondertussen, wreef over haar rug en voelde het zachte kant en de gladde, koele zijde van haar torselet zijn vingertoppen strelen. Hij keek naar beneden en zag de enorme décolleté en Birgits grote, stevige ronde borsten. Zijn handen gleden zachtjes naar beneden en voelde nu de zijdezachte huid van haar stevige, ronde billen en de jarretels die er langs liepen. Toms paal steigerde, tot Birgits voldoening, in één keer tot volle grootte. Tom dacht zelfs te merken dat ie nog groter was dan tevoren.

Birgit zoende Tom vol op zijn mond. "En nu wil ik die grote, dikke pik van je pijpen", hijgde ze geil. Ze liet zich langzaam door haar knieën zakken en Tom voelde haar borsten langs zijn lichaam schuren. Met haar mond voor zijn paal trok ze zijn shorts uit. Toen de broeksband over zijn paal schoot zwiepte deze met een vaartje tegen haar wang aan. "Oeh, ja... sla me maar met die geile knuppel van je", kreunde ze. Tom pakte zijn paal vast en zwiepte 'm nog een paar keer links en rechts tegen haar wang. Birgit kreunde van geilheid. "Hier met dat ding", riep ze toen uit. Ze pakte 'm stevig bij de stam vast en keek Tom supergeil aan. Tom keek naar beneden en zag hoe ze haar lippen tuitte en langzaam zijn eikel in haar warme, natte mondje nam. Snel trok hij zijn shirt uit.

Kreunend, slobberend en hijgend pijpte Birgit Tom vol passie en overgave. Tom kreunde van genot. Birgit werd er zo geil van dat ze bijna buiten adem raakte van opwinding. Ze liet Toms pik uit haar mondje ontsnappen en snakte naar lucht terwijl ze hem ferm bleef aftrekken. "Oh, wat een lekkere pik heb jij toch", kreunde ze. Ze nam hem weer in haar mond en wilde nu proberen hem zo ver mogelijk naar binnen te krijgen. Het was haar vroeger wel gelukt om een stijve paal helemaal tot aan de wortel in haar mond te nemen, maar die waren nooit zo dik en lang geweest. Voorzichtig duwde ze haar hoofd naar voren en voelde hoe Toms enorme paal tot vlakbij haar huig kwam. Ze voelde de neiging om te kokhalzen, maar wist dat te onderdrukken. Tom voelde nu dat zijn paal veel verder dan voorheen in Birgits mondje zat en keek opgewonden naar beneden. Zijn paal zat nu voor ongeveer éénderde in haar mond. Birgit ging weer naar achteren met haar hoofd, hapte naar lucht en probeerde het nog eens. Toms paal ging nu verder naar binnen en zijn eikel kwam nu voorbij haar huig, bijna in haar keel. Ze had hem nu voor ongeveer de helft naar binnen en ze voelde dat ze onmogelijk verder kon. Misschien later nog eens. Tom hijgde en kreunde: "Oh, ja... dat voelt lekker, zeg... neem hem diep in je mond... ohhhhhh." Birgit besloot het tot hier te laten en pijpte Tom nu helemaal tot de helft van zijn grote paal.

Tom voelde hoe heerlijk Birgit hem pijpte, maar hij voelde ook dat door alle eerdere vrijpartijen en misschien ook wel de wijn, hij zo niet klaar zou komen. En daarbij wilde hij Birgits natte kutje beffen en haar hete sappen proeven. Hij pakte haar hoofd vast en duwde het van zijn paal weg. Vragend keek Birgit hem aan. Zachtjes zei Tom dat hij het heerlijk vond, maar dat hij nu haar kutje wilde proeven. Birgit glimlachte en liet zich op haar rug in het gras zakken. Ze spreidde haar benen en schoof haar slipje voor haar kletsnatte poesje vandaan. Tom ging op zijn knieën voor haar zitten en viel met zijn tong aan op haar kletsnatte grotje. Hij befte haar als een bezetene en gillend van extase lag Birgit op het gras te krioelen. Plotseling riep ze: "Steek je vinger in mijn kontje, nu." Verbaasd deed Tom wat hem gezegd werd. Hij stak zijn wijsvinger uit en probeerde haar kontgaatje te vinden terwijl hij bleef beffen. Het was knap lastig en toen hij dacht dat hij goed zat lukte het hem niet om zijn vinger er in te steken. Hij bedacht dat wat smeermiddel misschien zou helpen en duwde zijn wijsvinger in haar kletsnatte kutje. Nu probeerde het weer, terwijl hij gewoon door bleef likken, en hij voelde dat hij goed zat. Hij voelde de weerstand van haar kringspier en duwde zachtjes door. Langzaam voelde hij hoe Birgit zich wat ontspande en met wat kracht drukte hij zijn vinger in haar kontje. Schreeuwend en gillend kwam Birgit op hetzelfde moment klaar. Ze had met beide handen zijn haren vastgepakt en trok ze nu zowat uit zijn hoofd. Ze had haar benen gestrekt en door de heftigheid van haar orgasme drukte ze ze tegen elkaar. Alleen zat Toms hoofd er nog tussen, dus die werd bijna geplet door de kracht van haar orgasme.

Huilend van genot ontspande Birgit zich weer enigszins en trok Tom bovenop haar. Terwijl Tom langzaam over haar heen gleed en zijn mond de hare zocht, gleed zijn stijve pik als vanzelf in haar kutje. Tom voelde hoe een siddering door haar strakke lichaam trok toen hij bij haar naar binnen gleed. Hun monden en tongen vonden elkaar. Heftig zoenden ze en Birgit sloeg haar armen om hem heen. Zich stevig tegen hem aandrukkend, draaide ze Tom op zijn rug en zat zij nu schrijlings op hem. Tom legde zijn sterke handen in haar zijden terwijl Birgit hem zachtjes begon te berijden. Ze richtte zich op en voelde hoe Toms paal diep in haar kutje zat. Steeds sneller en heftiger bereed ze Tom en ze voelde hoe het orgasme van daarnet weer opnieuw oplaaide in alle hevigheid. Schreeuwend kwam ze weer klaar. Ze schudde heftig met haar hoofd heen en weer en trommelde hard met haar vuisten op Toms borst. Tom voelde hoe haar kutje zich samenkneep en hield het niet meer uit. Grommend spoot hij zijn hele lading diep in Birgits kutje. Birgit liet zich volkomen uitgeteld bovenop Tom vallen, terwijl hij nog een paar keer met zijn pik omhoog stootte om het allerlaatste beetje diep in haar te spuiten.

Hijgend lagen ze nu in de tuin. Birgit was volkomen uitgeput en kon niet eens meer opstaan; haar benen voelde aan als van nat karton. Tom glimlachte en stond op. Hij bukte zich voorover en voorzichtig nam hij Birgit in zijn armen. Glimlachend en met een verliefde blik in haar ogen liet ze zich door de sterke armen van Tom naar binnen dragen. Tom legde haar binnen heel even op de tafel neer en deed snel de openslaande deuren dicht. Ondertussen bleef Birgit liefdevol naar hem kijken. Voorzichtig droeg Tom Birgit nu de trap op en liep naar de slaapkamer. Daar lieten ze zich in bed glijden en na een ferme tongzoen vielen ze in elkaars armen vrijwel direct in een diepe slaap. En dat was pas de eerste dag dat ze elkaar kende, bedacht Tom zich vlak voor hij helemaal wegzakte.

Gelieve dit een score te geven verhaal
De auteur zou je feedback appreciëren.
Deel dit Verhaal

LEES MEER VAN DEZE SERIE