De billen van Vanessa

Verhaal Info
Een wederzien wordt op gepaste wijze gevierd.
5.2k woorden
4.07
24.8k
1
0
Deel dit Verhaal

Lettertypegrootte

Standaard Lettergrootte

Lettertypeafstand

Standaard Lettertypeafstand

Lettertype Gezicht

Standaard Lettertype

Thema Lezen

Standaardthema (Wit)
Je moet Inloggen of Aanmelden om uw aanpassingen in uw Literotica-profiel op te slaan.
PUBLIEKE BÈTA

Opmerking: u kunt de lettergrootte en het lettertype wijzigen en de donkere modus inschakelen door op het pictogramtabblad "A" in de Story Info Box te klikken.

Je kunt tijdelijk terugschakelen naar een Classic Literotica® ervaring tijdens onze lopende openbare bètatests. Overweeg om feedback te geven over problemen die u ervaart of om verbeteringen voor te stellen.

Klik hier

Dit is het derde deel van een serie verhalen, gewijd aan Vanessa, de ongekroonde koningin van de Nederlandse Society.

Ik keek aan tegen haar billen. Het waren prachtige romige rondingen. Week en weelderig maar toch stevig en gespierd. Ze maalden traag en suggestief langs elkaar heen terwijl ze voor me liep en ik gefascineerd naar haar zitvlak staarde. Mijn werk als bodyguard had mij maanden in het buitenland gebracht. Ik had veel over Vanessa nagedacht en ik was overtuigd dat ze een dominerende man nodig had in haar seks-leven. Mijn hemel, wat was ze te keer gegaan toen ik in haar kont had geneukt en haar mijn schunnige spelletjes had voorgeschoteld. Het was hoog tijd dat we eens op herhalingsoefeningen gingen.

Vanessa was inmiddels getrouwd en uitgegroeid tot een echte societylady. Ik had het kunnen lezen in de roddelbladen. Toen ik bij toeval te horen kreeg dat haar man voor zaken het land uit moest, belde ik op om haar te vertellen dat ik het weekend bij haar op bezoek zou komen. Ik vond haar aan de rand van het zwembad van haar villa, zonnend met haar ogen gesloten. Het viel me op dat de villa verder geheel verlaten was. Waarschijnlijk had ze het personeel het hele weekend vrijaf gegeven. Ik wist dat ze een slimme meid was. Ze keek naar me op toen mijn schaduw over haar viel.

'Johnnie, dat is een tijd geleden! Waar ben je al die tijd geweest?'

Ik keek naar haar mond. Haar rode lippen contrasteerden mooi met de geelgroene handdoek die slordig haar beroemde borsten half bedekte. Om een wat beter uitzicht te krijgen trok ik de stof weg zodat ik direct mijn handen op de welige welvingen kon brengen. Vanessa schoof onrustig haar heupen heen en weer. Waarschijnlijk had ze niet op een dergelijke directe actie gerekend.

'Wat kom je hier doen?'

Dat was een domme vraag. Ik had hunnen zeggen dat ik was gekomen om haar te neuken en mijn kwak op een leuk plekje in haar lichaam te deponeren maar zoiets kan je natuurlijk niet direct aan de betrokkene vertellen. Vooral niet wanneer de gelukkige de onbetwiste Queen van de High Society is geworden. Als antwoord liet ik daarom maar mijn short zakken. Natuurlijk was dat wat kort door de bocht maar gezien al het moois dat zich in het verleden tussen ons had afgespeeld, vond ik dat ik me bij Vanessa wel wat kon veroorloven. Vanzelfsprekend verzette zij zich zoals van een dame mocht worden verwacht.

Met haar benen probeerde ze mijn handen van zich af te houden. Niets is voor mij opwindender dan een blondine met pit, vooral als je weet hoe ze aangepakt moet worden. Ik greep haar bij de polsen en pinde ze hoog boven haar hoofd vast. Ondanks wat verbaal geweld dat ze over mij uitstortte, viel het met haar gespartel van armen en benen nogal mee. Ik kon gemakkelijk haar beide polsen met mijn rechter hand onder controle houden. Daardoor kreeg ik mijn andere hand ter beschikking om wat met haar fantastische tieten te stoeien. Ik had geleerd hoe ik ze moest masseren, waarbij ze als echte soezen toch licht en luchtig bleven. Met uitzondering van de krentjes op de top natuurlijk, die ik tussen mij vingers liet rollen tot ze hard en stevig werden. Geïnspireerd door een plotselinge ingeving liet ik zelfs mijn rimpelige, harige, huid van mijn ballen langs de parmantige zwellingen schuren. Mijn manipulaties hadden niet bepaald een kalmerend effect op Vanessa.

'Weet je wel dat ik getrouwd ben...?! Hoe kom je erbij dat je hier zomaar kan binnenvallen?'

'Je hebt de lekkerste billen die ik ken'

Ik wist niet of dat het goede antwoord was. Vanessa reageerde in elk geval niet direct afwijzend. Aangemoedigd door haar aarzeling liet ik daarom brutaal mijn kloten op haar gezicht zakken. Het lieflijke en toch zo uitdagende gezicht dat zoveel tijdschriften had gesierd, werd volledig bedekt door de rimpelige verpakking van mijn dierbaarste bezit. Haar protesten gingen over in onverstaanbaar, gedempt gemompel toen haar mond werd gevuld door een van mijnballen.

Ik zag hoe Vanessa een dappere strijd leverde. Van vorige ontmoetingen wist ik hoe opgewonden ze werd van mijn zweet en de geur van mijn onderlichaam. Ze kreunde erbarmelijk toen ze mijn rimpelige zakken over haar smoeltje voelde schuren. Door haar zware ademhaling drong de geur van mijn ingedroogde zweet steeds verder door in haar neus. Vanessa werd zo geil als boter onder mijn behandeling. Ik zag haar dijen razendsnel open en dicht gaan. Wat een schatje om weerstand proberen te bieden aan haar begeerte! Ze had er maar moeite mee. Om haar besluit te vergemakkelijken, schoof ik voorzichtig mijn eikel tussen haar lippen naar binnen, op weg naar de plek die ik voor mijn lading op het oog had...

'Wacht... in huis... alsjeblieft... ' hijgde ze toen ik even mijn lul uit haar mond liet glippen.

Ik moest haar gelijk geven. Als ongekroonde sexy Queen van de Nederlandse society kon Vanessa zich natuurlijk niet zomaar aan de rand van haar zwembad in haar mond laten neuken. Een verdwaalde fotograaf kon wel eens de plaatjes van zijn leven schieten. Dat was de reden dat ik nu rustig naar haar billen kon kijken terwijl ze mij voorging naar haar luxueuze villa terwijl ik zoete herinneringen kon ophalen. Wat een heerlijke uurtjes had ik doorgebracht toen ik mijn lul tussen die bipsen in en uit had geschoven. En dat was lang niet alles. Was ze niet heel lief voor mij geweest met haar kontje en haar mondje...?

Terwijl Vanessa me voorging naar het huis bleef ik hoopvol naar haar billen kijken. Ze had witte schoentjes aan met hoge hakjes. Waarvoor die hoge hakjes bij het zwembad nodig waren, was mij een raadsel, maar het had wel het effect dat haar bipsen extra verleidelijk over elkaar rolden. Zodra we binnen waren, trok ik haar in mijn armen. Daarna was ik een tijdje met elkaar bezig totdat ik naar tevredenheid alle edele delen van haar lichaam had afgetast en in orde had bevonden. Toen vond ik de tijd gekomen om haar in de nek te grijpen en haar diep voorover te laten buigen. Vanessa piepte wat maar had er uiteindelijk geen moeite mee, haar handen op de vloer te plaatsen. Het is toch maar mooi dat een moderne vrouw met al die fitness-training op dergelijke standjes is voorbereid!

Belangstellend keek ik tegen het reepje stof aan dat haar reet bedekte. Ik plaatste mijn vingers om elk van die romige zitkussens en trok ze wijder uit elkaar om een betere kijk te krijgen op de diepe kloof waar de zon nooit schijnt. Ik zuchtte van bewondering. Het uitzicht was adembenemend...! Het was niet uitsluitend de diepte van de mysterieuze kloof, maar ook de hete geur van verlangen, opstijgend uit de donkere afgrond, die uitnodigde om de diepte in te duiken. Ik kon merken dat Vanessa was toegetreden tot de hogere kringen want het bovenste deel van haar driehoekige rimboe van blonde haren was geschoren en het resterende deel keurig getrimd. Aan de ene kant was dat jammer maar van de andere kant was haar kut nu goed zichtbaar. De lippen van haar spleet waren geopend en toonden de roze, glinsterende inhoud...

Ik schoof het smalle reepje stof in haar reet nog meer terzijde om een diepgaand onderzoek van de donkere afgrond mogelijk te maken. Met mijn vinger betastte ik eerst de rand van haar rimpelige krater, om vervolgens haar anus te penetreren, eerst met het eerste kootje, en daarna met het tweede... Het was droog en heet daar binnen, dat beloofde wat! Toen ik mijn vinger uit haar gaatje haalde, versnelde haar ademhaling. De sexy blondine huiverde toen ik mijn vinger uit haar kont liet glijden en voor haar lippen bracht.

'Nee... oh, nee... alsjeblieft..., kreunde ze.

Als ik me geef wil ik dat een man mij overheerst en de touwtjes in handen neemt, had ze ooit in een interview verteld. Met mijn hand in haar lokken en mijn vinger voor haar lippen had ik inderdaad de touwtjes in handen. Even later, toen mijn vinger in haar mond schoof, gaf Vanessa zich over aan de man die de touwtjes in handen had genomen. Haar tong kronkelde zich om mijn vinger en gehoorzaam zogen haar lippen zich vast. Al gauw werd mijn vinger omgeven door een dunne laag speeksel. Ze deed zo haar best, dat ik mijn vinger opnieuw in haar anus schoof voor een reprise. Deze keer nam ik wat meer tijd om de donkere crypten van haar intiemste gaatje af te tasten. Net als in het bekende obscene gebaar stak ik mijn middelvinger over de volle lengte omhoog in haar bruine gat. Vanessa kermde luid en haar bipsen kronkelden zich om mijn vinger.

'Haal je vinger eruit... alsjeblieft...'

Traag trok ik mijn vinger terug. Ik zag hoe haar sfincter zich sloot als het diafragma van een fototoestel. Mijn vinger was helemaal nat van haar kontsap. Vanessa wist wat ik haar verwachtte. Traag keerde ze zich om, haar mond half geopend, wachtend op het onvermijdelijke. Even later had de lieve schat mijn vinger over de volle lengte in haar mond... Toen ik haar zo lief aan mijn vinger zag zuigen, vond ik dat ze haar mond voor iets beters kon gebruiken.

Vanessa had er volgens mij ook best zin in. Uitnodigend gleed ze languit over een fauteuil, verleidelijk met haar hoofd achterover hangend. Ze had goed onthouden welk standje ik het lekkerst vind. Toen ik wijdbeens boven haar ging staan, opende ze automatisch haar armen en streelde ze mijn harige ballen met haar keurig gemanicuurde nagels. Ze vond mijn kroonjuwelen zo fascinerend dat ze gretig het zweet van mijn zakjes begon af te likken. Toen ik mijn heupen wat liet zakken, dwaalde haar mond verder langs het ravijn van mijn reet. Voorzichtig manoeuvreerde ik mijn zitvlak zodanig dat Vanessa met haar zuigende mond mijn donkere holletje kon verkennen... Ze schroomde zelfs niet met het puntje van haar tong de diepten van mijn anus in te duiken... Minutenlang likte ze mijn kruis en mijn ballen af. Ze onderbrak haar activiteiten uit­sluitend om haar mond aan mijn anus vast te zuigen. De intensiteit van haar zuigzoenen bezorgde mij een knoert van een erectie.

Uiteindelijk maakte ik me toch vrij om weer eens haar borsten onder handen te nemen. Woorden schieten te kort om deze pronkjuwelen te beschrijven. Vleeskoepels... roomsoezen... Hoe dan ook, ik plantte mijn vingers stevig in het vlees van de meest opwindende tieten die ik ooit onder handen had gehad en presenteerde het trotse resultaat van haar intieme liefkozingen aan haar half geopende mond. Mijn piemel zag eruit als een Hema worst: donkerrood, lekker dik, glimmend, met een lichte kromming...

Vanessa moest haar lippen heel wijd openen om mijn lekkers in de vochtige warmte van haar mond te laten glijden. Ik schoof mijn sappige worst zo ver haar keel in dat haar neus in mijn schaamharen werd begraven en Vanessa gedwongen werd het penetrante aroma van mijn kruis op te snuiven. Terwijl mijn vingers met haar tepels speelden neukte ik haar op mijn gemak diep in haar mond. Met mijn handen om haar borsten en mijn lul in haar mond had ik het prima naar mijn zin. Haar mond maakte slurpende geluiden en haar speeksel begon traag langs haar mondhoeken naar buiten te sijpelen. Ze maakte onderdrukte, jammerende geluiden maar ik wist dat Vanessa het best lekker vond. Ik masseerde haar borsten nog wat steviger en voelde haar tepels als hete kooltjes tegen mijn handpalmen aanschuren.

Na deze inspanningen nam ik maar eens plaats op de sofa. Mijn massieve totempaal stond rechtop als een tartende uitdaging. Ondank alle perverse handelingen die ik haar liet ondergaan, merkte ik dat Vanessa desondanks de allure van een echte dame behield. Het maakte ons spelletje alleen maar prikkelender. Ik keek in de grote wandspiegel. Met de gratie en waardigheid van een lady liet Vanessa haar heupen zakken en bracht eigenhandig mijn lul in haar nauwste gaatje. Ooit had ik haar donkere tunnel ontsloten waarop ik vervolgens de exclusieve rechten had behouden. Niemand anders had de vunzige spelletjes met haar gespeeld die haar uiteindelijk de gillende orgasmes hadden gebracht waar zij nu naar snakte.

Alsof het de meest vanzelfsprekende zaak was, spietste de blonde sexgodin zich op mijn lul. Mijn paal stak recht omhoog in haar darmkanaal. Met een luide kreun liet ze mijn paal eerst flink diep in haar gat duiken om daarna kermend op en neer te wippen in een langoureus, golvend ritme. Enthousiast pompte ik mijn heupen omhoog. Wat was deze griet heet...! Ik voelde mijn lul nog meer zwellen in de hete omknelling van haar aars. Vanessa snikte van genot... Haar kringspier trok zich ritmisch samen om mijn gloeiende eikel. Als dat zo doorging zou ik in een mum van tijd klaarkomen. Ik had even wat afkoeling nodig...

Ik gaf Vanessa een flinke klap op haar billen om haar te herinneren aan haar verplichtingen. Prompt liet ze zich van haar troon glijden en boog ze zich over mijn stijve lul. Mijn rauwe vlees was omhoog geveerd, nauwelijks ontsnapt aan haar knellende kont. Ik zuchtte van genoegen toen ze mijn oververhitte eikel bluste met het lauwe vocht van haar mond. Liefdevol begon het lieve kind mijn lul te pijpen... Behulpzaam drukte ik met mijn handen in haar blonde lokken mijn lul dieper in haar keel ...

'Dit is schunnig...' constateerde ze terwijl ze naar opnieuw naar de fauteuil liep en zich over de armleuning heen boog. Ik besloot niet met haar in discussie te gaan. Dat zou onze pret alleen maar kunnen bederven. Ik vermoedde overigens dat ze van dit kontje-naar-mondje zelf behoorlijk opgewonden raakte. Ik nam achter haar uitnodigende billen plaats en penetreerde haar anus opnieuw. Nu kon ik zelf precies het ritme bepalen, en de kracht van mijn stoten. Ik voelde het weke vlees van haar billen om mijn pik terwijl ik in en uitpompte. Ik plaatste mijn handen op haar zitvlak om Vanessa met nog meer stootkracht te plezieren. Ze jubelde haar genoegen uit en ik voelde hoe haar kringspier mij extra krachtig omknelde. Bescheiden maakte ik stapje achteruit en direct draaide Vanessa zich naar mij om. Met omfloerste blik keek ze naar mijn lul die zonder enige steun zo maar schuin naar boven wees.

'Dit is echt heel schunnig...' herhaalde ze hees. Niettemin zag ik haar lippen al weer uit elkaar gaan... Ik hield haar hoofd stevig vast en trakteerde haar op een tweede portie van haar vers gekarnd kontsap. Ik keek neer haar hoe haar afplattende lippen zich vastzogen om mijn besmeurde lul. Vanessa had helemaal gelijk: dit was schunnig... heel schunnig...

Daarom liet ik haar het nog een keertje overdoen, omdat het zo geil en lekker was, zal ik maar zeggen... Vanessa kreunde erbarmelijk toen ik mijn eikel voor de derde keer voorbij haar kringspier duwde. Dat was begrijpelijk, mijn eikel was door haar liefdevolle behandeling tot meer dan normale afmetingen gezwollen en ontsloot ongekende crypten in haar geteisterde diepte. Grommend ramde ik op haar in, vastbesloten geneugten op te roepen die deze sexdiva nog nimmer had ondergaan, die uitsluitend ik in haar kon oproepen. Blijkbaar slaagde ik daar aardig in want toen mijn lul weer eens uit haar trechter flipte, gleed Vanessa eerbiedig op haar knieën. Ze keek smekend recht omhoog. Mijn lul bengelde recht boven haar en ik had het hart niet haar mijn delicatesse te onthouden. Mijn lul met al het lekkers liet ik zomaar in haar gulzige mondje glijden... Vanessa deed haar uiterste best mijn lul helemaal schoon te likken. Ik zag eerst nog wat grijs slijm aan de bodem van mijn schacht maar even later had ze mijn paal vanaf de basis schoon gekregen...

'Alsjeblieft... niet nog een keer...' smeekte ze.

Het verschil tussen haar woorden en haar daden was wel heel erg groot. Het was een teken dat ze ondanks haar woorden liefst nog wat ruiger behandeld wilde worden... Haar woorden leken meer op een verontschuldiging voor de passie waarmee ze zich aan alle liederlijke handelingen overgaf. Ik dwong Vanessa op haar knieën en drukte haar gezicht op de sofa, precies op het vochtige plekje waar ik net met mijn blote kont had gezeten. Met haar billen recht omhoog teisterde ik haar anus opnieuw. Hoog op handen en voeten over haar heen gebogen, dreunden mijn stoten met volle kracht op haar neer. Ik merkte dat ze snel haar orgasme naderde...

'Harder Johnnie, harder...' smeekte ze, terwijl haar handen zich vast klauwden in de kussens.

Ik vond wel dat ik een premie had verdiend voor zo'n heerlijk orgasme. Met een luide 'plop' trok ik mijn lul terug uit haar anus. Vanessa was zo heftig klaar gekomen dat mijn lul droop van haar overvloedige kontsap. Dezelfde lul verdween nu achter haar lippen. Als een hondje, met haar handen steunend op het tapijt en haar hoofd rechtop geheven, liet Vanessa zich in haar mond neuken. Met gloeiende ogen kwam ze uiteindelijk weer overeind.

'Nujijop je knieën!'. Haar stem was vervormd door opwinding.

Ik dacht eerst dat ze wraak op mij wilde nemen, maar ze wilde mij op de knieën hebben om met haar gezicht tussen mijn billen te duiken en mijn kont af te zuigen. Wat een heerlijke kontlikker! Ze deed zelfs nog meer. Zo nu en dan voelde ik de tip van haar tong speels naar binnen glippen. Wat een plaaggeest...! Uiteindelijk liet ik mij achterover op het tapijt vallen. Ze hurkte boven mijn paal en bediende zich opnieuw van mijn joystick voor een volgend orgasme. Op en neer wippend verschafte ze mij een onvergetelijk schouwspel: een blonde schoonheid, rijdend op mijn vleesmast, haar fameuze borsten op en neer wippend op het ritme van haar heupen. Telkens onderbrak zij zelf haar ritme voor een afstapje en een oraal eerbetoon aan mijn obelisk. Ik voelde mijn eikel zwellen en zwellen terwijl haar gekreun groeide uit tot een hulpeloos gereutel...

De climax kwam onafwendbaar naderbij. Ik greep haar beide heupen en pompte in versneld tempo in haar oververhitte, klemmende gat. Vanessa uitte een hartverscheurende kreet toen het orgasme haar trof. Haar lichaam verkrampte. Ze gooide haar hoofd achterover en haar borsten puntten zich naar voren. Het was een onvergetelijk gezicht deze blonde celebrity haar orgasme te zien beleven. Haar verkrampte genot bracht ook mij over de rand. Ik kneep extra krachtig in haar billen en deponeerde krampend mijn kwak in haar darmen.

'Johnnie, je geil is zo heet.... Ik voel het gloeien in mijn kont!' hijgde ze.

Ik voelde hoe haar kringspier mij uitmelkte. Mijn overdadige zaad siepelde over mijn schacht langs haar huiverende anus naar buiten. Vanessa had zich hijgend op mij laten neervallen. Met haar hoofd op mijn borst liet ze de laatste golven van haar orgasme over zich heen vloeien. Ze kuste mij op mijn borst.

'Het was ongelofelijk, zei ze. Ik heb nog nooit zo'n orgasme gehad...'

Haar heupen waren van de mijne afgegleden. Over haar lichaam kijkend, zag ik mijn erectie. Mijn lul stond nog steeds schuin rechtop, bedekt door een mengsel van mijn dikke zaad en haar overvloedige kontsap. Ons orgasme had een troebele cocktail gecreëerd van onze lichaamssappen... Ik merkte dat Vanessa ook naar mijn lul keek. Eigenlijk had ik al slap moeten worden maar mijn erectie was er nog steeds...

Vanessa hief gealarmeerd haar hoofd op toen ik een klik gaf met mijn vingers.

'Je laat mij toch niet opnieuw jouw lul aflikken...?' zei ze opstandig.

Alleen de gedachte al bracht mijn trouwe soldaat pal in de houding.

'Ik pieker er niet over...' zei Vanessa terwijl ze opstond en van me wegliep om haar woorden kracht bij te zetten. Even keerde ze zich plots om alsof ze zich bedacht had. Bezweet en haar make-up in wanorde, vond ik haar begeerlijker dan ooit. Zonder iets te zeggen, keek ze naar mijn beslijmde roede. Mijn trouwe kameraad stond nog steeds stram in de houding. Ze vermeed er verder naar te kijken. Toen ze in mijn richting keek, strekte ik lui mijn arm en wenkte haar met een gekromde wijsvinger. Ik hoefde Vanessa niets uit te leggen.

'Je bent niet wijs... dit is zo smerig...' kermde ze, terwijl in mijn ogen bleef kijken. In tegenspraak met haar woorden liet de lieve schat zich toch op het tapijt glijden. Ze bracht haar handen op haar rug en schuifelde kronkelend over het tapijt in de richting van mijn tartende fallus. Zelfs van haar capitulatie wist Vanessa een prachtige voorstelling te maken! Wat is opwindender dan een Society Lady die zich in bed gedraagt als een echte slet? Ze keek alleen maar nog naar het slijm op mijn pik. Haar lippen kwamen steeds dichterbij. Ik hield mijn adem in, de erotische spanning was ondragelijk. Op het magische moment bracht Vanessa met oneindige tederheid mijn eikel in haar mond. Haar zuigende lippen gingen traag aan het werk. Ik zag hoe haar mond steeds verder over de schacht reikte. Pas toen ze ongeveer halverwege was, vond ik de tijd gekomen om in actie te komen. Zachtjes woelde ik door haar blonde lokken. Vanessa wist wat zij kon verwachten en ik voelde haar huiveren in een mengsel van afwachting, opwinding en afschuw.

12